Tjenester

TREFJØLER 

Det ligger i firmaets navn at Trefjøla lager flotte fjøler. Våre fjøler lages av naturlig trevirke uten noen form for skadelige eller farlige elementer i trevirket. Våre trefjøler behandles med naturlig olje for at de skal oppretteholde en god standard. Dette medfører at våre fjøler vil etter en tid ha bruk for et enkelt vedlikehold. 
Med en fjøl fra oss, vil du ha en fantastisk god fjøl i lang tid fremover, de er solide med et enkelt vedlikehold innimellom.

 

SPROSSER

Trefjøla begynner med produksjon av furu sprosser til vindu og dører. Antatt oppstart på dette er iløpet av november 2021. Vi kommer tilbake med mer informasjon etterhvert. 

Kontakt oss gjerne allerede nå for tilbud, befaring eller måltagning da det kan bli litt ventetid på produksjon siden det alt ligger en del ordre på vent.

 

INTERIØR

Trefjøla er allsidig og kan lage stort sett hva som helst i interiør. 
Har du en ide eller en tanke om noe du ønsker deg hjemme eller på hytta?
Har du sett et bilde av noe du syntes var fint men klarer ikke å finne det i butikk?
Trefjøla tar imot ideer og kan gjenskape hva du ønsker deg. Har du et bilde, tegner selv eller funnet noe du ønsker deg, kan dette sendes til Trefjøla, og vil da ta en vurdering på om dette er noe som vi kan klare å lage i vårt lille snekkerverksted. 

 

INNE OG UTE MØBLER

Trefjøla tar gjerne på seg prosjekter, som f.eks. møbler til utebruk eller møbler til å ha inne, små og store bord, stoler, større hylleløsninger, kontorløsninger, montreing av kjøkken, restaurering/bytte av kledning på hus eller bygge veranda/terrase m.m.

Det anbefales å ta kontakt før en eventuell bestilling med tanke på mål og hvilket trevirke som skal brukes. Dette for å gi best mulig resultat og bevaring av slike møbler. 

 

TIL BEDRIFTER

Trefjøla lager gjerne bedriftsgaver til ansatte, som kan personliggjøres etter ønske.
Gavene kan også få bedriftens logo brent med laser. Det anbefales å ta kontakt med Trefjøla i god tid før en levering, da Trefjøla ikke har et stort opparbeidet lager for disse produktene.